Celkový počet zobrazení stránky

utorok 10. januára 2012

5 mesačné štúdium v Dánsku na folkehojskole

  • Kde: Logumkloster, Dánsko
  • Kedy: 2012
Dvaja mladí ľudia zo Slovenska môžu stráviť 5 mesiacov v južnom Dánsku, v starobylom mestečku Logumkloster, študujúc na “folkehojskole” – akejsi polročnej škole snov, kde sa tvorivosti medze nekladú, kde sa stretávajú mladí ľudia zo všetkých kútov sveta a kde každý deň je jedným veľkým zážitkom.
Pre koho:
YMCA hľadá pre projekt 18-25 ročných mladých ľudí, ktorí hovoria aspoň stredne dobre anglicky, chcú spoznať život v novej kultúre a študujú alebo študovali na VŠ.
Čo za to:
Registračný poplatok je 50 eur. Celé toto dobrodružstvo vás vyjde na 785 euro. V tejto sume sú zahrnuté výdavky na ubytovanie, stravu, výlety do Berlína, Kodane a po južnom Dánsku, a ostatné aktivity. Lacnejšie nebolo ani ostať doma! :)

Predmety, ktoré si môžete vybrať: Športy, Outdoorové aktivity, Umenie, Psychológia, Žurnalistika, Bytie a teológia, Maľba, Hudba, Hodina spevu, Kapela, Kreatívne písanie, Kreslenie, Grafika.

Viac informácií o ubytovaní, možnostiach štúdia a náplni pobytu môžete získať na e-mailovej adrese ewinka@gmail.com alebo katkakretka@ymca.sk.
Alebo kliknite na: http://lkhojskole.dk/

zdroj: http://mladez.sk/ponuka/5-mesacne-studium-v-dansku-na-folkehojskole/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára